Predstavljamo vam Grafotisak naše partnere više od 15 godina

Predstavljamo vam Grafotisak naše partnere više od 15 godina

Lutrex je vodeći uvoznik i distributer papira, kancelarijskog i školskog programa, kao i grafičkog repromaterijala, na crnogorskom tržištu.

Već 15 godina sinonim za naše poslovanje je odgovornost za kvalitet, zato vam danas predstavljamo našeg partnera - Grafotisak.

Grafotisak, sa sjedištem u Grudama, BiH, regionalni je i evropski lider u proizvodnji grafičkih proizvoda, te distribuciji kancelarijskog, školskog i grafičkog repromaterijala.

Uspješno sarađujemo od osnivanja naše kompanije. Mi smo njihov jedini partner u Crnoj Gori, a oni su naš najveći dobavljač.

Kao rezultat prilagođavanja najnovijim trendovima u sferi tehnologije, softvera, materijala i ljudskih potencijala, Grafotisak je markiran kao isključivi izbor u više od 15 zemalja širom Evrope, gdje kontinuirano izvoze preko 80% vlastite proizvodnje.

Grafotisak na tržište plasira preko 15000 artikla za školu, kancelariju i grafičku proizvodnju. Prepoznati kao prvi izbor od strane kupaca i dobavljača, segment distribucije stalno unapređuju kako bi opravdali očekivanja.

Posjeduju kvalitetan transportni sektor, vozni park im se sastoji od preko 40 transportnih jedinica, a sva vozila u vlasništvu kompanije zadovoljavaju odgovarajuće eko standarde Evropske unije.

Povećanje konkurentnosti na tržištu Evropske unije donijela im je činjenica da su prva kompanija u BIH koja ima odobrenje za kućno carinjenje robe, čime su minimizirali postojeće troškove i uštedjeli na vremenu potrebnom za cijeli postupak carinjenja, koje danas obavljaju u krugu kompanije.