Torbe i pernice

Torbe i pernice

CONNECT  torbe za školu, čest su izbor , kako naših prvaka, drugih školaraca tako i tinejdžera.

           Brend CONNECT već godinama raduje naše školarce velikim izborom artikala iz školskog programa. Anatomskim rančevima, rančevima na točkiće, rančevima za vrtić, ruksacima za starije školarce, vrećicama za sporstku opremu, punim i praznim pernicama. Ovaj brend je već dugo godina izuzetno popularan u našoj i u zemaljama regiona. Firma Focus iz Zagreba , sa svojim dizajnerima , svake godine se potrudi da izbaci liniju  novih modela za dječake, djevojčice i djecu tinejdž uzrasta.

Connect anatomski rančevi za školu su izuzetno kvalitetni I iz našeg iskustva gotovo da i nemaju reklamacije.

Ovi  modeli imaju:   čvrsto dno, anatomski oblikovan leđni dio, anatomski oblikovane naramenice, ergonomski oblikovan leđni dio koji omogućava protok vazduha, učvršćivač za slobodnije kretanje,  reflektirajuće sigurnosne djelove,  više pregrada kao I džepove na bočnim stranama.

         Svaki motiv Connect anatomskog ranca prati i Connect pernica i Connect vrećica za sportsku opremu.

Iako su Connect rančevi lagani, kada se napune knjigama i neophodnim priborom svaki teži od 6 do 7 kg. Kako je prihvatljivo da oko 10-12% djetetove težine bude težina ranca, možda treba da razmislite o rančevima na točkiće. Connect rančevi na točiće su urađeni raznim dezenima. Obično imaju tri pregrade, džepove na bočnim stranama, kao i zaštitu za naramenice dok se koriste točkići. Kod pojedinih modela se kolica mogu izdvojiti od ranca što ih čini praktičnim za korišćenje.

Rančevi za vrtić

U ovoj kategoriji ,pored Connect-a, u našem asortimanu, u ponudi imamo i rance brenda Cerda i Astra. Za najmlađe, pored šarenolikih dezena imamo i licencirane junake iz najpoznatijih crtaća,3D torbe za vrtić i torbe sa magnetima 3/1:

Frozen, Minnie, Lol, Shimmer & Shine,Trolls, Pepa prase, Mickey mouse, Patrolne šape, Disney junake, Cars, Tomas i drugare, Spiderman, Batman, Star Wars, Avengers, Transformes, Minnions i drugi.

 

Ruksaci za starije školarce

           Connect, Adidas, Reebok, Astra i Derform prate kolekciju i za starije školarce. Ova linija je prilagođena svačijem ukusu, samim tim je ima i u različitim veličinama i dezenima.

Pored univerzalnih modela od teksasa i dr.raznih materijala, za ljubitelje sporta , u ponudi imamo licencirane rance različitih klubova kao što su Barcelona, Real Madrid, PSG… ove modele prate i pernice, kako prazne tako i pune.

Connect pernice


          Connect pernice prate kolekciju Connect rančeva. Veliki izbor je Connect praznih pernica kao i punih  sa jednim, dva ili tri zipa. Punjenje je originalno, Connect. Kada su u pitanju Connect vrećice za sportsku opremu, sve one prate dezene pernica i rančeva. Za svakog školarca koji voli da kompletira ranac, pernicu i torbu za sportsku obremu, Connect brend je pravi izbor.

 

GORJUSS

Santoro Gorjuss rančevi za školu, najčešći izbor djevojčica i njihovih mama.

           Gorjuss brend već godinama raduje prvake i ostale školarce velikim izborom artikala iz školskog programa. Bilo da je reč o Gorjuss anatomskim rančevima ili rančevima na točkiće, Gorjuss pernicama ovaj brend već nekoliko godina je izuzetno popularan u 55 zemalja.

Santoro Gorjuss anatomski rančevi za školu


           Sa prvim danima upisa u školu kreće briga roditelja i djece oko izbora najboljeg ranca za prvake. Engleska firma Santoro pobrinula se da brend Santoro Gorjuss devojčicu bez nosa i usta oživljava uvodeći je u različite životne situacije.
Ono što je sigurno, Gorjuss anatomski rančevi za školu su izuzetno kvalitetni i iz iskustva prodavaca, nemaju reklamacije. Većina modela ima čvrsto dno. Kolekcije su inspirativne, boje intenzivne pa djevojčicama lako zapadaju za oči. 
Svaki motiv Santoro Gorjuss anatomskog ranca prati i Gorjuss pernica i Gorjuss vrećica za sportsku opremu.

Santoro Gorjuss pernice


           Gorjuss pernice prate kolekciju Santoro Gorjuss rančeva. Veliki izbor je Gorjuss praznih pernica kao i onih sa jednim, dva ili tri zipa. Punjenje je originalno, Gorjuss brendirano. Kada su u pitanju Gorjuss vrećice za sportsku opremu, sve one prate dezene pernica i rančeva. Za svaku djevojčicu koja voli da kompletira ranac, pernicu i vrećicu za sportsku opremu, Gorjuss brend je pravi izbor.

Gorjuss torbe na rame

          Gorjuss torbe na rame su tu kao pravi izbor. Odličan su poklon za svaku priliku, za studentkinju, učenicu ili zaposlenu ženu. Kvalitetni materijali, često neobične kombinacije koje su neodoljive.