Pribor za geometriju

Pribor za geometriju

Geometrijski pribor iz naše ponude, od proizvođača provjerenog kvaliteta kao što su STAEDTLER, CONNECT, EDUCA i drugi, upotpuniće školski pribor Vašeg djeteta.

 

Geometrijski pribor za učenike obuhvata lenjire i trouglove, matematičke lenjire (šablone, krivuljare, parabole, trobridne lenjire-razmjernike…), šestare i pribor za tehničko crtanje rapidografe i tinte za rapidografe, kao i table za tehničko crtanje Staedtler i Faber Castell.

 

Prvo i najvažnije, lenjiri su praktični alat za crtanje pravih linija. Lenir se takođe može koristiti za brzo mjerenje kratkih razdaljina. U našem asortimanu naći ćete lenjire od pleksiglasa, aluminijuma i plastike u različitim dužinama za školsku i kancelarijsku upotrebu.

 

Neki od naših proizvoda su neklizajući i imaju mastilo tako da su idealni za tehničko crtanje,  kako u školama tako i u mašinstvu, konstrukciji, arhitekturi, za tehnički inžnjering i stručno osposobljavanje. Svaki tehnički crtač prvo mora ručno da nauči osnovne principe ove specijalističke oblasti, pa samim tim i mi nudimo visokokvalitetnu tehničku opremu za crtanje od suštinske važnosti za profesionalnu primjenu.