Ljepila i makaze

Ljepila i makaze

Upotpunjujući školsi pribor  za naše najmlađe, svrstali smo i ljepila i makaze za lakše iskazivanje svoje kreativnosti i sprovođenja ideja u djela. U tome su nam uveliko pomogli proizvođači provjerenog kvaliteta: STAEDTLER, CONNECT, FORNAX, GIOTTO, BRUNNEN i drugi.

 

Ljepila koje koje imamo u ponudi:

 

LJEPILO U STIKU – STAEDTLER, GIOTTO i CONNECT koristi se za papir, karton, stiropor, tekstil etikete, lako se ispira sa većine tekstila, obično je u bijeloj boji I ima ga u raznim gramažama: 10g, 20g i 40g.

 

TEČNO LJEPILA ZA PAPIR CONNECT I UHU- u olovci od 35 ml, perivo vodom, bez mirisa, za papir, karton, fotografije i tekstil.

 

LJEPILO UNIVERZALNO – OHO i CONNECT, upotreba brza i trajna, za: drvo, plastiku, metal, staklo, porculan, keramiku, kožu, gumu, tkaninu, karton, papir… Pogodno za: modelarstvo, rukotvorine i druge materijale koji se upotrebljavaju kod kuće, u kancelariji i školi; na bazi sintetičke smole, nakon nanošenja se može korigovati i ne gužva papir, brzo se suši. Pakovano je u tubama od po 7 ml, 20ml i 40ml.

 

U ponudi imamo i dekorativna ljepila – glitter GIOTTO, BRUNNEN i TESA.

 

Što se tiče ŠKOLSKIH MAKAZA, proizvodnje STAETLER, CONNECT, EDUCA, MAPED i FORNAX, u ponudi ih imamo različitih dužina od 12cm – 17cm, oblog vrha, napravljene od kvalitetnog nerđajućeg čelika s egronomski obikovanim plastičnim rukohvatom. Višenamjenske, sa ravnim i cik-cak rezačem, mjerilom, kočnicom i zaštitnom kapicom.