Polimerne folije

Polimerne folije

Proizvode se ekstrudiranjem (izvlačenjem između valjkova) uz korišćenje visokokvalitetnog polimernog plastisajzera. Ove višegodišnje folije (5-8 godina) su za nijansu deblje od livenih folija i dimenzionalno manje stabilne, ali kvalitetno podržavaju ravne i blago zakrivljene površine.

 

U ponudi imamo polimerne  3M IJ35C  kao i  folije ORAJET serije 3551

- 3M IJ35C  polimerne folije

3M IJ35C folija namijenjena za digitalnu štampu solvent, UV i latex tehnologijom. Folija je debljine 80 mikrona i ima Comply tehnologiju kanalića za vazduh. 3M Comply tehnologija kanalića za ispuštanje vazduha u kombinaciji sa pouzdanim permanentnm ljepilom čini glavnu prednost u odnosu na ostale konkurentske folije.

Odličan kvalitet štampe autografike kao i srednjoročne spoljne i unutrašnje grafike, znakova i natpisa. Za ravne i blago zakrivljene površine.

Trajnost folije je 5-7 godina. Širina rolna: 137 i 152 cm

 

- Orajet 3551

Polimerna folija, 7 godina trajnosti,  idealna za dugotrajnu vanjsku aplikaciju kao i za blaže zakrivljene površine. Ima odličnu stabilnost i dobre karakteristike lijepljenja i sječenja. Posebno je pogodna za dugotrajne i visokokvalitetne aplikacije na vozilima.

  • ORAJET 3551 je polimerna visoko kvalitetna folija, debljine 70 mikrona za štampu na solventnim, ekosolventnim i UV printerima.  Širina rolna: 137 i 152 cm

 

Orajet 3551RA

Polimerna folija, sa Rapid Air tehnologijom mikrokanalnog ljepila za brzo i lagano apliciranje bez vazdušnih mjehurića i trajnošću od 7 godina,  idealna za dugotrajnu vanjsku aplikaciju kao i za blaže zakrivljene površine. Ima odličnu stabilnost i dobre karakteristike lijepljenja i sječenja. Posebno je pogodna za dugotrajne i visokokvalitetne aplikacije na vozilima.

  • ORAJET 3551RA je polimerna visoko kvalitetna folija, debljine 70 mikrona za štampu na solventnim, ekosolventnim i UV printerima.  Širina rolna: 137 i 152 cm