Papiri za digitalnu štampu

Papiri za digitalnu štampu

OPTIMALAN KVALITET I SIGURAN APARAT

Dugogodišnjom praksom smo selektovali asortiman visokokvatetnih premazanih i nepremazanih papira, filmova, folija i papira za dizajn i etikete za digitalnu štampu.

-Ekonomično rješenje rezanja iz B1 formata i prilagođavanje formatu bilo koje digitalne mašine. Prilikom rezanja je moguće prilagoditi i smjer vlakana papira.

-Kvalitet garantuje minimalno prisustvo prašine i slobodne krede (čuva skupu tehnologiju aparata i olakšava održavanje)

-Bezdrvni visokokvalitetni premazni mat  i glos papir proizvođača Garda

-Dostupan u gramaturama od 90 do 400gr

Pokazao se kao izuzetno rješenje i preko deceniju prvi je izbor svih digitalnih štamparija u Crnoj Gori. Isproban je na svim uređajima Xerox, Konika, Canon, Rikoh i HP.  Glatke i prefinjene površine za visok kvalitet  štampe. Izuzetna  prolaznost kroz mašinu prilikom štampe

-

Bijeli nepremazni fini offsetni papir Sappi

-Dostupan u gramaturama od 60 do 350gr

Papir visokog stupana bjeline. Proizveden od 100 % čiste E.C.F. celuloze. Na ovom papiru se tekst i fotografije se savršeno reprodukuju. Pogodan za višebojnu  ili crnobijelu  štampu knjiga, rječnika, priručnika, promo materijala. Isproban je na svim uređajima Xerox, Konika, Canon, Rikoh i HP

Za digitalnu štampu smo definisali i optimalna rješenja za samoljepljive i samokopirajuće papire kao i kolekciju od preko 100 dezena papira za dizajn.

Posebna rješenja za vodootporne papire i termostabilne folije i filmove