Plastelin i kidolino mase

Plastelin i kidolino mase

Mase za oblikovanje namijenjene djeci školskog i predškolsog uzrasta.

Plastelin za školu i igru u različitim pakovanjima sa 8 i 12 boja. Namijenjen za djecu školskog uzrasta, pretežno se koristi u nastavnim aktivnostima i djeečijim radionicama. Plastelin je proizveden na bazi kvalitetnih voskova, pa se figure i predmeti ne suše na vazduhu, što omogućava naknadno oblikovanje, doradu i ponovno korišćenje istog plastelina.

Asortiman Kidolino proizvođača Kekec iz Srbije je super mekana masa za oblikovanje namijenjena djeci mlađeg uzrasta. Svojom finom i nježnom strukturom omogućava lako modelovanje i podstiče razvoj motoričkih sposobnosti kod djece. Kroz upoznavanje sa različitim oblicima i figurama, djeca, kroz igru, stvaraju svoja prva umjetnička djela. Napravljen je od prirodnih materijala, pa se boje mogu miješati i time dobijati druge boje ili nijanse. Kidolino masa za oblikovanje je sušiva na vazduhu, pa je zato upakovana plastične čaše ili kese sa zatvaračem u koje se nakon igranja može vratiti i ponovo koristiti.

Svi proizvodi posjeduju atest o zdravstvenoj ispravnosti, tako da su plastelin i Kidolino mase  neotrovni i bezbjedni za upotrebu kod djece svih uzrasta.