FIMO alati i setovi za modeliranje

FIMO alati i setovi za modeliranje

Stvaranje detaljnih oblika, impresivnih površina i originalnih detalja ne može biti jednostavnije zahvaljujući našim FIMO dodacima - poput onih za nakit, alata za modeliranje, rezača oblika, kalupa i modli, zatim metaliziranih listova ili lakova za površinsku obradu. Otkrijte širok spektar mogućnosti STAEDTLER FIMO dodataka!

 

Oživite kreativne ideje s FIMO alatima

 

Izradite vlastite zadivljujuće komade nakita, lijepe ukrasne predmete ili personalne poklone. Sve se to lako može izraditi od FIMO masa uz pomoć praktičnih alata i dodataka za obradu.

 

Dodaci za nakit: Stvorite nježne perlice u nizu različitih oblika ili se oduševite rezultatima koje možete postići s našim paketima nakita.

Alati za modeliranje: Stvorite prilagođena umjetnička djela - koristeći razne alate za oblikovanje, zaglađivanje i naglašavanje jedinstvenih detalja i originalnih uzoraka.

Obrada površine: Koristite listove od metala, metalni puder i sjajne ili mat lakove kako biste svojim komadima dali lijep izgled.

 

Rezači i kalupi u obliku: Stvorite složene motive kao zabavne poklon pločice ili moderne ukrase za kuću.

Stvaranje jedinstvenih komada nakita s našim nakitnim dodacima u asortimanu FIMO dodataka ne može biti lakše.

Upotrijebite alat za oblikovanje kuglica da bi ste lako napravili kuglice iste veličine u tri različita oblika.

 

Upotrijebite naše posebne igle za probijanje zrna da biste probušili rupe u FIMO zrncima koje još nisu očvrsnule i spremne za nizanje.

 

Savjet: Savršeno za sve amaterske umjetnike: naši paketi nakita "uradi sam" sadrže sve što vam je potrebno za izradu dva komada nakita. Stvorite zapanjujuće prstenove, minđuše ili ogrlice u kratkom vremenu od gline za modeliranje poput FIMO soft ili FIMO efekt.

 

Alati za modeliranje FIMO posebno su dizajnirani za stvaranje optimalne završne obrade u radu s FIMO masama. Jednostavni su za upotrebu i olakšavaju vam postizanje željenog rezultata. Zavisno o izgledu koji želite, možete birati između različitih alata. Oni uključuju, na primjer:

  • Grind ‘n Polish set -  Sunđere za brušenje
  • Setovi oštrica: za tačne rezultate rezanja
  • FIMO profesionalni alat: Za oblikovanje, zaglađivanje ili naglašavanje detalja
  • Set strugača za glinu: Za stvaranje originalnih uzoraka, namijenjenih iskusnim umjetnicima

 

Stvorite impresivne završne obloge s FIMO dodacima za površinsku obradu

FIMO dodaci za površinsku obradu omogućavaju  vam da dodate ono posebno u svoje kreacije:

Na primjer, pomoću naših listova teksture stvorite efektne površine s izgledom drveta ili kože.

 

Koristite metalne listiće u zlatu, srebru ili bakru kako biste stvorili sofisticirane naglaske i učinili svoje komade istinski vrijednima.

 

Mat ili sjajni lak štiti površinu i pruža lijep završni izgled.

 

Naši kalupi omogućavaju vam stvaranje nekih fantastičnih motiva. Dostupni u širokom rasponu tema, pronaći ćete prave motive koji odgovaraju vašim potrebama. Svaki od kalupa ima svoju individualnu teksturu / oblik. Izuzetno fleksibilni kalupi za potiskivanje posebno su prikladni za učvršćivanje u pećnici FIMO, jer su izrađeni od vrlo izdržljivog materijala